Que li passa a la Usap? Això es el que es pregunta tothom sense trobar-hi una resposta coherent: No és poséible que, els mateixos jugadors que fa uns mesos van guanyar-se el dret de pujar de categoria, no hagin tornat a guanyar cap partit des de llavors. 14 derrotes en 15 partits, i un empat contra Burdeus en chalenge Cup (25 a 25) en totes les competicions, és deseseperant inclús pel seguidor més incondicional.

Ahir divendres , en un estadi amb 5166 espectadors, els catalans van signar una nova desfeta per 21 a 36, contra els irlandesos de Connacht. Els catalans  han alternat els períodes encoratjadors i passos francament desesperants. Després d’uns 10 primers minuts prometedors i amb un marcador favorable per 8 a 0 , amb un assaig de Julien Farnoux i una penalitat marcada per Paddy Jackson .

Però els catalans s’han disolt de sopte, sota el pes dels seus propis errors, deixant el camp lliure als irlandesos. Arribant al final de la primera part, amb un malson de faltes comeses i pilotes perdudes, signant un 8 a 21. Al segon període semblava que les coses canviarien ja que, als 60 minuts l’Usap havia aconseguit perdré només d’un punt 21 a 22, amb dos assaigs més de Manu Leiatua i de Lotima Fainga’Anuku    Però azl minut 57, el centre  Adrea Coacgi ha vist la targeta vermella, deixant als catalans amb un home menys. 

Els catalans han tornat a fer figa, per finalment inclinar-se per 21 a 36.  Ara dissabte vinent jugaran el TOP 14 , contra el Ràcing 92. a l’estadi U Arena.