El dilluns 2 de febrer del 1998 uns 150 heu rebut un correu electrònic,

(sí, ja existia internet i el seu ús primer des de sempre: el c-el), QUI se’n recorda? Deia (els itàlics són afegits d’avui)

 

que deia:

————————————

Subjecte: VWPnya

(si t’arriva aquest missatge més d’una vegada és que, sigui tens més d’una adreça de c-el, sigui ets inscrit a una o més llista de correu)

Això no és un spam (també ja existien)

Només utilitzem aquesta llista de catalans excepcionalement (menys d’una vegada el mes) per  ainformar-vos de canvis importants respecte a la nostra web (precedentment) c@tnord.

Tanmateix si ens ho demanes t’esborrarem… gràcies si no ho fas.


T’anunciem que demà dimarts 3 de febrer comença VWPnyà (Vilaweb Perpinyà), fruit  d’una collaboració amistosa entre C@tnord i Vilaweb.

L’adreça nostra serà (és) http://vilaweb.com/perpinyà (ara vilaweb.cat/catalunyanord) on podràs llegir diàriament notícies nord-catalanes (ara molt més enllà).

Amistat i gràcies per fer-ho saber a l’entorn teu…’

 

i lendemà? Tres primperes notícies no gens segundàries!      Qui se’n recorda?

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb