Amb la compra del 100% d’aquesta empresa familiar, creada l’any 1963, i que produeix i distribueix una gamma molt completa de taps de suro des dels més tradicional fins a de gamma alta i tecnologia.

El grup portuguès exporta essencialment a frança, a Portugal, a Espanya, als Estats Units, i a Itàlia. L’any passat va tenir un volum de negoci (CA) de 40 milions d’€ i dona feina a més de 200 persones, el grup Oeneo es consolida en la segona posició mundial, en el mercat del tap de suro.

L’empresa  ceretana, ha vist augmentar clarament aquests darrers anys, el seu CA gràcies a l’èxit del seu tap tecnològic Diam. Aquest tap sense olor, fruit de llargues recerques amb el CEA, representa avui prop d’un 80 % del volum de negocis de la  seua divisió de taps.

Amb l’adquisició del grup Piedale, Oeneo hauria de veure el seu volum de negocis anual superar els 200 M€ (191 M€ el 2014 amb el grup Piedale), els seus efectius donen feina a 700 persones, repartidess entre les seues fabriques de Ceret, de San Vicente a Espanya i de Portugal. Una evolució particularment positiva igualment més que el seu president, Marc Hériard Dubreuil, va confirmar el passat 22 de juliol, durant l’Assemblea general del grup, que el volum de negocis d’Oeneo havia obtingut un creixement del 16,8% sobre el primer trimestre de l’exercici 2015-2016.