Fa uns dies, ja us van parlar de l’exposició que es farà a l’Eglise Saint Jean-Baptiste au Beguinage, a Brussel·les. Amb el nom d’Urnes, és un projecte que neix de la voluntat de donar a conèixer els greus fets repressors, ocorreguts el dia 1 d’octubre a Catalunya, davant la voluntat del poble de mostrar la seua veu.

Ara els organitzadors han posat a la venta el catàleg, en forma de llibre, que presenta les creacions de 55 artistes que fan sentir la seua ‘veu’ per exclamar la seua indignació i reclamar la llibertat i la democràcia. Artistes de diferents generacions, llocs i pensament han ofert la seua obra de manera solidària per ajudar a recollir fons per assumir les despeses de la repressió.

També ho han fet els autors dels textos, grans especialistes en cadascú dels seus àmbits, el fotògraf que ha donat imatge a les situacions creades i el que ha reproduït les urnes, els dissenyadors, els distribuidors, els llibreters i tots els professionals que han treballat per fer possible aquest projecte.
55 urnes per la llibertat recull el contingut de l’exposició i neix amb la voluntat de recollir fons per afrontar les despeses que continua generant la repressió

Podeu comprar aquest catàleg a les llibreries, però també on line , a la botiga  de la web de l’exposició.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb