Fa uns dies, ja us van parlar de l’exposició que es farà a l’Eglise Saint Jean-Baptiste au Beguinage, a Brussel·les. Amb el nom d’Urnes, és un projecte que neix de la voluntat de donar a conèixer els greus fets repressors, ocorreguts el dia 1 d’octubre a Catalunya, davant la voluntat del poble de mostrar la seua veu.

Ara els organitzadors han posat a la venta el catàleg, en forma de llibre, que presenta les creacions de 55 artistes que fan sentir la seua ‘veu’ per exclamar la seua indignació i reclamar la llibertat i la democràcia. Artistes de diferents generacions, llocs i pensament han ofert la seua obra de manera solidària per ajudar a recollir fons per assumir les despeses de la repressió.

També ho han fet els autors dels textos, grans especialistes en cadascú dels seus àmbits, el fotògraf que ha donat imatge a les situacions creades i el que ha reproduït les urnes, els dissenyadors, els distribuidors, els llibreters i tots els professionals que han treballat per fer possible aquest projecte.
55 urnes per la llibertat recull el contingut de l’exposició i neix amb la voluntat de recollir fons per afrontar les despeses que continua generant la repressió

Podeu comprar aquest catàleg a les llibreries, però també on line , a la botiga  de la web de l’exposició.