Featured Video Play Icon

Avui dissabte , a les 16h ,quan només falten 10 dies per Nadal, el Casal de Perpinyà us convida a celebrar Nadal amb la mainada. L’espectacle teatral ‘Operació A.V.I‘ de la companyia Farrés Brothers i Cia  i un espertinar nadalenc seran el nostre particular preludi a la disbauxa nadalenca.

Operació A.V.I. és un espectacle de titelles, actors i trastos varis. Les diferents portelles d’un gran armari-teatrí obren pas cap els espais d’aquesta aventura: un castell amb una terrible màquina, un bosc on perdre’s, un desert on glaçar-se, un autobús, … i a cada lloc, un moment divertit, o misteriós, o tendre, o…oh! Una sorpresa i una altra, i un joc constant amb l’espectador
Aquest espectacle va rebre el Premi del Públic al Millor Espectacle de la Fira de Titelles de Lleida 2004 . Podeu veure una petita mostra de l’espectacle en el vídeo que acompanya a aquesta notícia.

* També al Palau dels Reis de Mallorca, a les 18h, el Fanal de Sant Vicens us convida a assistir a la representació del Pessebre vivent del Rosselló. 
Un espectacle que recrea l’escena de la Nativitat, el Pessebre vivent és una tradició antiga. El conjunt vocal del Fanal de Sant Vicens, sota la direcció de Joan-Guiu Candille, proposa compartir aquest magnífic moment de meditació i celebració, compost per cançons tradicionals interpretades en català pels personatges del pessebre, que molts reconeixeran

Només hi haurà una, aquesta, representació.