Featured Video Play Icon

* Concurs anual de Truc a Bao   L’associació Aire Nou de Bao coorganitzat amb Bao Cultural  aquest concurs, que compta amb el suport de la Vila de Bao i Ràdio Arrels. En aquest els equips estan formats per 3 persones.

La inscripció al concurs és de 2 €uros per persona. Començarà avui a les 10h fins les 12 h on faran una pausa per menjar. Si heu comprat els tiquets, podreu menjar una Ollada. A les 14h es reprendrà el concurs. El concurs es fa a la Vilbau.

Per més informació podeu trucar al  06.72.71.20.80

* Els familiars de les víctimes de l’accident de Millars han creat una associació. L’associació creada dimecres passat, es diu ‘À la mémoire de nos anges’.El seu objectiu és ajudar les víctimes d’accidents col·lectius i millorar-ne la cura. També afirma en un comunicat que s’ha creat per ‘fer que la veu dels familiars de les víctimes sigui escoltada pel públic, les autoritats públiques i tots els actors responsables de gestionar aquest tipus de crisi’. Igualment organitzarà  un grup de discussió  i diverses manifestacions per no oblidar el drama.

* A Marquixanes, els propietaris de la zona nord, han creat una ZAD contra el projecte de codesviació de la RN 116. Unes quinze persones es van reunir ahir dissabte per inaugurar simbòlicament una zona  a defensar a  Marquixanes ,per marcar la seva oposició al projecte de desviació al nord del poble.  Una actuació a iniciativa de l’associació ‘ de protection des habitants et de l’environnement de Marquixanes‘ que es nega  que aquestes cases,  a les qualss han donat, recentment, els permisos de les seues obres,  es pot destruir per a aquest projecte de carretera a la RN 116. Els manifestants prefereixen la possibilitat de la creació d’una carretera de dues vies entre Illa i Prada de Conflent, amb una desviació per Marquixanes sud.

* El vídeo d’avui mostra  una versió  amb dibuixos animats del conflicte catalá entre Rajoy y  Carles Puigdemont. Un manga inspirat en Bola de Drac, aquesta sèrie dels anys 80-90 que TV3 va emetre, es va fer molt popular, i té molts seguidors a Catalunya. Creada pel Japonès  Akira Toriyama, narra les aventures de Son Goku.  gaudiu doncs, d’aquest combat.