Featured Video Play Icon

* Ahir dilluns al migdia, un home de 65 anys va morir en un accident de circulació. L’accident es va produir a la RD 614 A, en la comuna de Vilanova de la Ribera. Per causes encara desconegudes, l’home hauria perdut el control del seu vehicle. Aquest ha estat trobat dins un fossar a la carretera que du al centre de tria. La gendarmeria ha obert una enquesta per determinar les causes exactes d’aquest accident, i comprovar si no hi ha implicat altre vehicle.

* Cécile Hernandez ha guanyat la medalla de bronze en snowboard cross d’abord,a Pyeongchang.  L’atleta paralímpica de Perpinyà, que està competint en els jocs paralímpics de Pyeongchang,  ha quedat tercera aquesta passada matinada. La perpinyanesa , havia guanyat l’any 2014 la medalla de plata a Rússia.  El pròxim divendres 16 de març competirà en banked slalom. Cécile Hernandez, ha guanyat fàcilment la medalla de bronze a la petita final. Ha superat literalment la Canadenca Salt. Un mal menor per a la Catalana que era una de les grans favorites de la carrera.

* Un jove de 24 anys nascut a Perpinyà, Bruno Philippe, ha estat guardonat en les Victòries de música classica. El jove,  perpinyanès, i violoncel·lista, va obtenir el guardó com a revelació solista instrumental de l’any, el passat 23 de febrer. El jove que vivia al barri de les Coves a Perpinyà, va deixar la vila als 13 anys, després d’haver estudiat al conservatori de Perpinyà, per anar a estudiar a París, on va residir durant 5 anys, i després ha estudiat a  Àustria i a Alemanya. Una vegada acabada la seua formació musical, continua donant concerts pel mon, i encara que no viu a  Catalunya Nord, no descarta fer-ho més endavant.

*E l vídeo d’avui és un petit resum de la manifestació del passat diumenge 11 de març a Barcelona, convocada per l’ANC, per demanar que es faci efectiva la República en el vídeo podreu escoltar les opinions de la gent que va participar i alguns retalls dels parlaments.  Si us interessa podeu veure aquí la intervenció , en vídeo d’Agustí Alcoberro. i aquí la intervenció de Jordi Pairó, membre del Secretariat Nacional de l’ANC.