Featured Video Play Icon

* La seu dels Restos du cœur de l’Alt Vernet va patir un robatori la passada nit de diumenge a dilluns. Malgrat les destrosses patides, els lladres no se’n van endur cap ordinador, ni menjar. Sembla que cercaven 2.500 €uros que havien recollit durant una campanya feta el passat cap de setmana.

La presidenta de l’associació,  Régine Tixador, es va mostrar molt disgustada: ‘És lamentable veure com  aquest tipus d’individus ataquen als pobres. No tenen moral ni escrúpols. És desmoralitzant‘.  Així doncs els lladres se’n van anar amb les mans buides.

* Aquest cap de setmana, serà el darrer que es podrà esquiar a Catalunya Nord. Les estacions d’esquí, malgrats les nevades de les darreres setmanes, van acabant la temporada. Algunes com  Formigueres  ja han tancat, altres com Els Angles tancaran el 8 d’abril, però la majoria tancaran aquest cap de setmana, entre el 31 i el 2 d’abril . Aquestes estacions són:  Espace Cambre d’Aze, Porte-Pimorent, i Font-Romeu Pyrénées 2000.

* Aquest cap de setmana, el Casal de Perpinyà, celebrarà els seu 10è aniversari als locals del barri de Sant Martí. Ho començarà a celebrar demà divendres però, com sempre, si voleu participar en el  dinar del diumenge 1 d’abril, penseu a reservar enviant un correu electrònic  a l’adreça elcasalperpinya@gmail.com.

Així demà divendres a les 19h  Grégory Tuban , presentarà el llibre ‘Camps d’étrangers. Le contrôle des réfugiés venus d’Espagne‘ us anirem avançant la programació.

* Avui us presentem un documental sobre ‘la cara amagada de la xocolata’: La meitat de la producció mundial de xocolata es consumida pels habitants d’Europa. El periodista investigador Von Miki Mistrati investiga aquest mercat , en un documental fet per la cadena de TV  Arte. Ell dirigeix la seua investigació a la font d’aquesta dolçor que és la xocolata, directament als productors de cacau de Mali i Costa d’Ivori … les imatges parlen per si mateixes.