Featured Video Play Icon

* Si no es torna a ajornar, avui dimarts tindrà lloc a la platja de Torrelles l’operació de desactivació de la bomba aèria trobada la passada setmana a la platja, pels  submarrinistes desactivadors de mines de la marina, i que manté, per raons de seguretat, la platja tancada.

Recordar que està prohibit banyar-se i que s’ha de respectar el perímetre de seguretat establert a 50 metres . Per contra els bars i restaurants així com els clubs de platja continuen oberts.

* Continua el festival de Greenpeace que te lloc durant l’estiu i cada setmana durant l’estiu, posa a la seua web quatre pel·lícules que podeu veure gratuïtament.

Aquesta setmana, les pel·lícules tenen una temàtica sobre l’agricultura i l’alimentació. Les podeu veure des d’aquí, però només son gratuïtes durant una setmana.

* Continua a Perpinyà els dimarts musicals a la Plaça Gambetta: a les 19h actuarà el grup Lazzy Bird i a les 21h The Seven Sins, tots dos grups de Perpinyà. Precisament aquest dimarts musicals estan consagrats a donar a conèixer aquests grups perpinyanesos, de música que va des del Jazz a la música classica, passant per la rumba , salsa, ‘chanson ‘ francesa o inclús el flamenco.

* Bones notícies per a la Usap que, si el cos tècnic vol, podrà comptar amb tres lesionats que s’han recuperat, per jugar el partit amistós de divendres contra Leinster a l’Aimé Giral. Aquest són: el seu capità el centre  Lifeimi Mafi, que  al llarg de la preparació estival, a patit  una hèrnia cervical. Aquesta lesió l’ha tingut allunyat dels entrenaments. També recupera a Sione Piukala, ue va tenir un problema a l’espatlla. Finalment, també recuperà a un altre lesionat a les cervicals, el sud-africà Gert Muller.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]