Featured Video Play Icon

* URGENT: Queden molt poques places per anar a la manifestació de diumenge a Barcelona, potser caldrà un tercer autobús (si ja us n’afgiu bastants).

Com ja sabeu, la territorial nord-catalana de l’ANC i el Casal de Perpinyà, han posat en plaça autobusos per anar a aquesta manifestació. Si encara no us heu inscrit i teniu ganes d’anar-hi amb aquests autobusos, heu d’inscriure-us (URGENT) ho podeu fer des d’aquí. Sortiran a les 7H 30 del matí i tornaran una vegada acabada la manifestació a les 16h. El preu de l’autobus és de 20 €.

* Diumenge passat, els Baby Dracs van guanyar a Tolosa de Llenguadoc per 8 a 62. Aquesta és la 8a victòria consecutiva dels Saint Esteve XIII catalan, en Elite 1. Els catalans ja guanyaven a la mitja part 0 a 30:; i estan líders de la classificació.

Podeu veure el vídeo resum d’aquest partit. Però hi ha altra novetat: Ahir dimecres es va fer el sorteig de les semifinals de la Copa de França: El Saint Esteve XIII catalan s’enfrontarà a Lézignan. El partit es jugarà el 5 o 6 de maig, en un terreny neutre.

* Sione Tau, el jugador de la Usap que van suspendre per un afer de dopatge quan vestia la samarreta d’Agen, de moment no podrà tonar a jugar. . Acomiadat de l’Usap, després de ser suspès durant dos anys, per l’AFLD, ahir dimecres, el  rapporteur public del Conseil d’Etat,  Guillaume Odinet, ha demanat refusar retornar qüestió prioritària de constitucionalitat (QPC) davant el Consell constitucional, dipositada per l’advocat del jugador tongalès Me François Bertrand. Així que de moment, sembla difícil que torni a jugar, però …

* A Perpinyà, podrien tancar dos postes de policia als barris de Molí de Vent i el Bas Vernet. Aquest tancament, que encara no s’ha anunciat oficialment, seria efectiu el pròxim mes de maig. Aquest anuncia ha creat inquietut i incomprensió. Per exemple al Bas Vernet, considerat el 6é barri més pobre de l’estat francès per  l’Observatoire des Inégalités, on la taxa de pobresa d’uns 2.500 habitants és del 67,5%. Aquest anunci de tancament, no ha estat ben rebut. El secretari departamental del sindicat  Alliance, Franck Rovira, assegura que: ‘No només Perpinyà no ha estat elegida per posar en plaça la ‘ Police Quotidienne de Sécurité’, a més, l’Estat decideix tancar dues de les seues comissaries, que augura malament la seguretat dels habitants de Bas-Vernet i Molí de Vent‘.