Featured Video Play Icon

* Un home patint una crisi cardíaca, va ser salvat pels veïns d’Er: Ahir dilluns cap a les 15 h, un home de 56 anys, va patir un atac de cor, al bolòmetre de la comuna d’Er.

Després d’haver avisat als socors, diverses persones presents allà l’han socorregut, practicant-li un massatge cardíac i utilitzant un desfibril·lador instal·lat pel Consell Departamental. Una intervenció decisiva, segons els socors, per salvar-li la vida. L’home ha estat transportat a l’hospital de Perpinyà, mitjançant l’helicòpter de la seguretat civil Dragon 66.

* L’equip dels Handi Dragons van guanyar diumenge passat la copa de França.

Ho van fer guanyant a Tolosa de Llenguadoc per 41 a 24. L’equip català està invicte aquesta temporada, i ha guanyat, en front als occitants, la seua 7a copa de França. Enhorabona doncs als campions.

 

* Avui, el vídeo que proposem us explicarà la història de l’Univers en 10 minuts. En 10 minuts, aquest vídeo il·lustra 13,8 milions d’anys per mostrar ‘quants de joves som i quina edat i gran és l’Univers‘.

Des del Big Bang fins a l’aparició d’homo sapiens, ensenya la història de l’Univers i del nostre sistema solar. Un vídeo fascinant!