Featured Video Play Icon

* Hem rebut un comunicat dels organitzadors del Concert per la llibertat, fet a Vilafranca de Conflent.  Organitzat pel Col·lectiu Angelets de la Terra, ens informen que el concert va reunir unes 400 persones, i van recaudar 3.000 €uros que aniran a les famílies dels presos i exiliats politícs catalans.

Durant el concert, Ramon Faura va llegir una carta que li havia enviat Jordi Cuixart, també van prendre la paraula diverses persones, entre les quals Josep Puigvert, director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, i el Conseller departamental Nicolas Garcia.

* Ahir dimarts, les barreres del pas a nivell de Sant Feliu  d’Avall van estar abaixades durant una hora. Era la tardan, un nou incident amb les barreres del pas a nivell. Sense raó aparent, aquestes van continuar baixades durant una hora.

Cal recordar que, aquest pas a nivell està a prop del pas n° 21, protagonista de l’accident del passat 14 de desembre, on van morir 6 nens d’aquesta comuna. De fet és el pas a nivell n° 22 , de la línia ferroviària entre Perpinyà i Vilafranca de Conflent, situat entre Sant Feliu d’Avall i Corbera de les Cabanes.

Malgrat aquesta disfuncionalitat, alguns automobilistes que s’han trobat amb aquest problema, han travessat el pas a nivell malgrat aquest tancament de les barreres.

* Comunicat de la Usap anunciant una ampliació de capital. El club hi anuncia l’ampliació de capital de 3 milions d’€uros, des del més de juny, ‘per així respectar els criteris de la  DNACG i de dotar el club de les condicions financeres a l’execució del seu pla estratègic de desenvolupament‘ Els pròxims dies, el president François Riviere donarà a conèixer el detall de les mesures preses per aquest consell d’administració extraordinari, celebrat ahir dimarts al matí.  El club tindrà , després d’aquesta ampliació, un pressupost per la temporada vinent de 16 millons d’€uros.

* El vídeo d’avui és ‘Perseguidas’, una nova cançó-videoclip col·lectivaper la llibertat d’expressió i contra la repressió de l’estat espanyol‘. La peça s’emmarca en la campanya d’accions de la plataforma #NoCallarem i compta amb les veus de Sílvia Tomàs, Opoloh, Sisu, Mateoólika, Ual·la, Lidia Uve, Sònia Moll, El Sobrino del Diablo i Paradoxus Luporum, entre d’altres col·laboracions.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb