Featured Video Play Icon

* Josep Puigbert director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà  ha anunciat la seua participació en la manifestació de dissabte vinent.  Convocada a partir de les 16 hores a la plaça de Catalunya a Perpinyà la marxa servirà enguany per defensar els Països Catalans i reclamar la llibertat dels presos i exiliats polítics. El director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert, ho ha anunciat en un comunicat de premsa. Aquesta serà la primera vegada que, un director d’aquest organisme, participa oficialment en la que, recordem, es l’única manifestació unitària convocada per les formacions i entitats catalanistes.

* La territorial nord-catalana de l’ANC  necessiten voluntaris a la tarda  per la manifestació, ja que tots els voluntaris que necessitaven per mor del secretariat de l’ANC que es celebra a Perpinyà, ja estan coberts. Per això , el Col·lectiu 7 de novembre demana voluntaris per a garantir la seguretat’, i us hi podeu envieu un correu a l’adreça  col.lectiu7denovembre@gmail.com  Si voleu ser voluntaris, teniu que arribar abans de les 16h a la plaça de Catalunya, on el col·lectiu us explicarà com podeu ajudar. Penseu que enguay s’espera que vingui molta gent del sud, i s’haurà doncs que ajudar-los.

 

* Canvis a nivell de l’estat francès dels assajos de les SAIP (sirènes du système d’alerte et d’information des populations). Des d’ahir dimecres, aquestes sirenes no tornaran a sonar a la mateixa hora a tot el territori de l’estat francès. Encara que continuaran sonant el primer dimecres del mes, l’horari serà a les 11h 45 a la zona nord de l’estat francès, a les 12h a la zona centre i a les 12h 15 al sud, tal com heu pogut comprovar ahir dimecres. Aques canvi es degut a la implementació d’un nou programari nacional que implica una nova organització de senyals, segons a comunicat  el Ministeri de l’Interior del govern francès. Aquest canvi serà temporal.

* El vídeo d’avui està dedicat als seguidors usapistes, ja que es tracta de la entrevista que ha fet France3 Pays Catalan, al president de l’Usap François Riviere. Una entrevista en exclusiva i que podeu veure completa en aquest vídeo, on el president de l’Usap, es mostra optimista i malgrat les 9 desfetes en 9 partits, segons diu : ‘No crec que s’hagi acabat,  que estiguem fotuts, lluny d’això‘.