Featured Video Play Icon

* Accident a la penetrant nord de Perpinyà amb un ferit greu. L’accident va tenir lloc ahir primer d’any, al vespre cap a les 18h, a la RD 900 , en direcció a Perpinyà a l’entrada de la Penetrant Nord de Ribesaltes. hI van estar implicats tres vehicles.

Segons els primers elements de l’enquesta, un cotxe estava aturat a aquest lloc, abans que un segon vehicle hi pari i el conductor del qual, havia anat a portar assistència amb una garrafa de benzina. Quan va sortir dels seu cotxe, va ser atropellat per un tercer cotxe. Ferit greu va ser traslladat a l’hospital de Perpinyà. Així mateix també hi va haver-hi un altre ferit lleu, que també va ser traslladat a l’hospital perpinyanès.

* Les àligues de Valmy es podrien traslladar a Castellnou, el batlle de Castellnou, Jean Chérez, ho ha comunicat en un consell municipal. Tant el batlle com l’equip del parc de l’Aigles de Valmy, actualment a Argelers de la Marenda, confirmen l’obertura de les negociacions, que són, només, als seus inicis. ‘Som un poble classificat, hem de veure si el pla local d’urbanisme pot adaptar-se‘ va dir Jean Chérez. Aquest trasllat no ha estat ben rebut per tots els habitants de Castellnou, ja que alguns han mostrat la seua oposició. De moment però encara no hi ha res signat.

* Demà dijous a les 13h la cadena de TV Arte difondrà un reportatge sobre el barri de Sant Jaume de Perpinyà. Amb el títol ‘destruction de Saint-Jacques‘ aquest reportatge de 31 minuts és podrà veure, gràcies a l’amistat d’un fotograf alemany, amb el barri perpinyanès des de fa anys.

L’emissió es farà al programa ‘Regards d’Arte’ i que es fa ressó del cor de la polèmica que fa furor des de fa sis mesos en el centre històric de Perpinyà. Des que els veïns van impedir als buldòzers destruir un immoble de la plaça del Puig a finals del mes de juliol. I que el taller de rehabilitació del barri, lluny de fer la unanimitat entre els habitants, està congelat.

* Avui  us presentem un vídeo del Vilaweb Nacional amb les millors imatges del 2018. El 2018 ha estat un any intens, i així ho han vist i viscut els fotògrafs de VilaWeb, Albert Salamé i Elisabeth Magre.

Us oferim un recull de les seues millors fotografies que al total son unes 200 imatges .