Featured Video Play Icon

* Avui de les 13 h30 a les 17 h 30 al Palau dels Congressos, la universitat de Perpinyà organitza Avenir Pro !.

És el segon any, que la universitat dona cita  per afavorir les trobades entre estudiants, joves diplomats i professionals: Entrevistes de reclutament, prestacions de coaching, testimoniatges de treballs d’antics estudiants amb la xarxa UPVD alumni, totes les etapes de la recerca de estades i i de feina es proposaran, en aquesta tarda, que reuneix més de 500 estudiants i 100 professionals. Aquest any, els empresaris de la nova incubadora de l’UPVD participaran en la manifestació proposant estades però també compartint la riquesa de l’experiència emprenedora amb els  estudiants.

* Darrer dia avui dimarts, per reservar un lloc a la calçotada d’Aire Nou de Bao. Diumenge vinent, Aire Nou celebra la Festa Major de Bao, com cada any hi haurà castells i calçots. a les 11h castells a la plaça de la nova Casa de la Vila (antiga plaça del Fogar) i a les 13h calçotada a la VILBAU, animació a càrrec del NIU.

Podeu reservar vostre lloc a la calçotada a a Casa de la Vila de Bao, la Llibreria Catalana (Plaça Jean Payra, Perpinyà) i a la Vilbau de 19 a 21h

* El tribunal de comerç de Perpinyà fa balanç de l’any 2018. Ahir dilluns el tribunal fa fer una audiència solemne de retorn, durant la qual va fer un repàs als assumptes tractats al tribunal durant l’any 2018: 152 redreçaments judicials i 353 liquidacions han estat pronunciats, un augment respectivament d’un 11 % i un 2 % respecte a 2017.El total dels procediments col·lectius és de 547, una pujada d’un 2,82 % respecte a l’any 2017. En relació amb les empreses comercials registrades, també, la baixada és sensible. Així han registrat 1.399 creacions contra 1564 el 2017. Finalment, les radiacions han augmentat, 1 412 societats comercials (+1,51 %), 334 societats civils (+35,22 %) i 1 136 persones físiques (+14,52 %).

* Accident a la RD 22 en direcció a Tesà. L’accident va passar ahir dilluns cap a les 8h 45, quan dos vehicles van xocar entre ells al sector d’Alenyà en direcció a Tesà. Per causes desconegudes, un cotxe on només viatjava una persona, va acabar a la teulada, l’home va sortir del cotxe amb els seus propis mitjans.

Al volant de l’altre cotxe una dona acompanyada de tres nens, dun dels quals era un bebè, que ha estat traslladat pels bombers a l’hospital de Perpinyà per fer-li diversos exàmens de control. En total 5 persones han estat implicades en aquest accident, del que encara no se sap la causa.

* Us presentem avui un altre vídeo d’Òmnium cultural, penjat fa 12 dies. Amb el lema ‘Pas a pas, persistim’. El teu compromís és la nostra força. Fes-te’n soci’ L’entitat cultural engega una campanya de captació de socis.

Per més informació podeu visitar la seua web . Si voleu fer-vos socis ho podeu fer des d’aquí