Featured Video Play Icon

* Nou comunicat d’ERC Catalunya Nord, donant suport a la mobilització de demà dimarts: Esquerra Republicana de Catalunya Nord dona suport a l’acció de les organitzacions sindicals CGT, FA, FSU, SOLIDAIRES en resposta a la política antisocial d’en Macron. Lluitem contra les polítiques fiscals, econòmiques i socials seguides des de anys en favor del capital en detriment del poder de compra dels assalariats i jubilats, de la protecció social i dels serveis públics. Els anuncis del president i del govern no són res més que una cortina de fum, amb acompanyament de repressió policíaca mortífera‘.

Recordeu que podeu llegir el comunicat sencer tot clicant al mot’comunicat’.

* Manifestació ahir diumenge a Perpinyà contra el maltractament dels galgos. Amb el lema ‘STOP à une siuation inacceptable en France et en Europe‘ es van donar cita unes 100 persones, que es van reunir amb els seus gossos d’aquesta raça, convocats per l’associació ajuda Desprès d’uns minuts al peu del Castellet van recorrer amb els seus gossos els carrers del centre vila. Una de les partcipants va declara que : ‘els galgos són mal utilitzat especialment a Andalusia i Extremadura per a la caça, malauradament encara és una notícia trista! Aquests gossos es consideren simples objectes i no com a éssers dotats de sensibilitat‘.

* Francina  Armengol, presidenta de les Illes Balears , serà a partir d’avui dilluns la presidenta de l’Euroregió Pirineus Mediterrània Està formada per la Mega Regió d’occitanie, la comunitat autonoma de Catalunya i la de les Illes Balears.

Avui dilluns, la presidenta de les Illes Balears, prendrà possessió del càrrec, desprès del president de la Generalitat de Catalunya, el MH Qim Torra. La presidència de l’Euroregió es rotativa, a fí d’assegurar ‘la representació exterior de l’Euroregió a nivell institucional i polític, sobre la base d’orientacions conjuntes definides

* Avui podeu veure un vídeo al Vilaweb Nacional, on la presidenta de  l’ANC anuncia accions ‘més directes’ que suposin ‘assumir riscos’ després de la tancada a la seu de la Comissió Europea a Barcelona de l’ANC aquest  passat divendres. la presidenta de l’entitat, Elisenda Paluzie, ha anunciat un ‘canvien les accions ‘tipiques‘ de l’ANC per anar cap a unes accions ‘més directes‘ que representin  ‘assumir riscos‘, seguint sempre els principis de la ‘lluita no violenta i la resistència pacífica‘.