Featured Video Play Icon

* Cap de setmana ple d’activitats al Casal de Perpinyà.  Comencen per avui dijous a les 19h, podeu assistir a l’acte ‘La República Catalana vista des de Mirmanda’ una taula rodona en la qual intervindran Enric Pujol, Joan Peytavi, i Oscar Janè. Demà divendres a les 18h30, el Casal farà la seua assamblea general ordinaria,on es farà un balanç d’activitats 2018, un balanç econòmic,és presentaran els Objectius per l’any 2019. perspectives de programació i econòmiques.preguntes i diversos, i finalment l’elecció del Consell d’administració. Finalment diumenge, la secció ‘descobrir el País’ del Casal, us proposa una sortida a ‘La Mare de Déu del Mont’, a l’Alt Empordà.Amb un desnivell de 400m. La cita és excepcionalment a les 7h00 al Super U del Mig Vernet. Equipament: àpat, sabates de muntanya, gorra, guants, impermeable… Com sempre per les Inscripcions: Mado 06 14 48 30 24.

 

*La gendarmeria de Sant Llorenç de la Salanca, fa una crida per trobar testimonis d’un atropellament a Torrelles.

Va ser el passat dilluns 18 de març, cap a les 17h30, quan un cotxe, marca Citroën C3 o DS3 blau o gris, va atropellar a la sortida de l’escola maternal Charles Perraul, aun nen de 8 anys, i va fugir del lloc sense auxiliar-ho. El nentravessava el pas de vianants del carrer  Jean Giono.  El noi va ser traslladat a l’hospital de Perpinyà, on encara està ingressat, amb una luxació i diversos punts  de sutura. La gendarmeria demana que, si treniu alguna informació truqueu al 04.68.28.30.19.

 

*Météo France,​ diu que Perpinyà ha batut el record de poca pluja a l’hivern.

Segons les seues dades en tres mesos ( del 21 de desembre al 19 de març) només ha plogut, 19,4 mm.  Aquesta  xifra bat el darrer record de poca pluja de  25 mm dels hiverns dels anys 1994-1995 i  2011-2012, També assegura que aquest mes de març no hi ha prevista cap pluja , i això fa que, sigui un dels marçs més secs en molt de temps. Les dades fetes publiques per Météo France, han sigut registrades a Perpinyà i a l’aeroport de la Llabanera .

 

 

*Avui dijous us oferim el resum en vídeo del partit jugat entre Palau i Sant Esteve XIII Catalan. Jugat el passat diumenge, l’equip dels Baby Dracs  van guanyar aquest derbi, que es va jugar a Palau per 24 a 32 (20 a 10 a la mitja part) gràcies a dos assaigs en els darrers minuts. Al vídeo podeu veure, les millors jugades així com els assaigs marcats pels dos equips. Ell partit és del campionat de França Elite 1.