Featured Video Play Icon

* En un comunicat seu, l’ajuntament de Perpinyà avisa que els horaris dels annexes dels barris canvien a partir de demà divendres 1 de setembre. Uns canvis ‘fets per tal de respondre el millor possible, a la freqüentació registrada sobre aquests indrets’ ampliant els horaris d’atenció al públic. Però uns annexos: el de ‘la Lunette’ situat a l’avinguda  Carsalade du Pont, estarà TANCAT al públic; i el de Sant Mateu i la Maison de les associacions, al  25 carrer de la Llanterna, s’ha TANCAT al públic en base a la proximitat de la Direcció de la Població (Estat-Civil) situada al 12, carrer Pierre Cartelet. Una consergeria serà tanmateix assegurada per a aquest equipament del dilluns al divendres de 9h00 a 12h00 afí d’informar els usuaris i les associacions dels serveis de l’annexe  del Centre Històric. ( Podeu consultar els horaris, tot clicant al mot ‘comunicat’).

* Fa uns dies que a Tesà, un barri d’aquesta comuna ha estat envaïda per milions d‘insectes reptants. De la talla d’una puça, els insectes són tan nombrosos que tapen completament el terra i els murs, i  s’infiltren arreu. Els habitants estan obligats a tancar-se a casa seua i no gosen sortir. Els insectes semblen provenir d’un camp proper, deixat de guaret per un agricultor. Avisat pels habitants, l’ajuntament ha alertat les autoritats competents. Un tècnic de la Fredon (Fédération de défense contre les organismes nuisibles) es desplaçarà a Tesà avui dijous, per intentar identificar l’insecte, per poder trobar el mitjà d’aturar la invasió.

* L’associació ‘Els amics de François de Fossa’ celebren avui dijous, el naixement d’aquest guitarrista català, el nom real en català del qual era Francesc de Paula de Fossà.

Com cada any, ajudats pel Conseil Departamental  així com la vila i l’Oficina del Turisme de Perpinyà, proposen un programa ple d’activitats, que podeu consultar tot clicant al mot programa.

Per celebrar aquest aniversari, vos proposen un vídeo on podreu escoltar i veure Jordi Savall, interpretant una de les seues composicion.