Featured Video Play Icon

A Bompàs es celebrarà, el pròxim 29 de juliol, la primera edició del Correcat, una cursa de 7km en benefici de les escoles nord-catalanes Arrels i La Bressola. Aquesta tindrà lloc just abans la festa del cargol. El preu d’inscripció és de només 10 euros pels més de 14 anys.

Un dorsal del soci DECATHLON CLAIRA us serà donat. Tots els participants tindran dret a un aperitiu ofert per l’ajuntament de Bompàs.
Per inscriure’s: correcat66@gmail.com o telefonant al  06.35.53.52.04.

 

A Argelers de la Marenda, el conductor d’un cotxe ha atropellat voluntariament un vianant i un policia municipal, ahir diumenge cap a les 5h30 del matí. Els fets van passar mentre els policies municipals, controlaven un vehicle que circulava  en sentit prohibit, un segon ha sorgit circulant a gran               velocitat,  atropellant  un jove vianant, que va ser llançat diversos metres davant dels seus amics.

La víctima va perdre el coneixement i va haver de ser reanimat.És llavors que un policia municipal, intentant interposar-se, va ser atropellat per l’automobilista que l’ha ferit seriosament a una cama.els policies municipals han disparat contra el cotxe, però aquest no s’ha aturat.

Un poc més lluny,  el conductor del vehicle s’ha encastat en un giiratori  i ha fugit a peu. Encara està buscat per la gendarmeria i el tribunal de Perpinyà ha obert una enquesta.

Avui dilluns és el darrer dia  del festival Jazz a Juhègues, que enguany ha celebrat la seua 15a edició. Per acabar aquest festival, organitzat per l’ajuntament de Torrelles, actuarà Bruno Oro, conegut per haver sigut l’imitador oficial del president Mas, durant uns anys, fins que ho va deixar per la música.

Bruno Oro &  Vicens Martin Dream big band faran un homenatge a Frank Sinatra. Per més informació truqueu al  04 68 28 41 10. Podeu comprar l’entrada a 20 €  a  l’office du tourisme o també a la nit, a la Capella de Juhègues, o a aquesta web .

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]