Featured Video Play Icon

* Els animalistes protesten per l’estada del circ Medrano a Perpinyà. El passat dissabte es van reunir devan el circ, per manifestar el seu desacord amb l’ús d’animals . Eren una trentena de persones, membres de l’assocació  Animalibre, que van mostrar el seu desacord sense que hi hagués cap aldarull. Un portaveu va declarar que:’ El circ Medrano té animals salvatges i domèstics empresonats i utilitza la violència per fer l’espectacle, cobrant per això, mentre pels animals tot es troba cap per avall, des del seu benestar fins a les seues vides’.

* La gendarmeria avisa d’una nova estafa amb falsos bitllets de 20 €uros. En la seua pagina de facebook, la gendarmeria alerta sobre aquesta estafa. Per  aquesta utilitzant falsos bitllets de 20 €uros que , destinats al joc, el teatre, els espectacles  o al cinema, es venen per internet. La CPTM (cellule de prévention technique de la malveillance)  avisa que els comerciants i els bars , així com els estancs, son els perjudicats. Avisa que, aquest falsos bitllets, que es poden comprar legalment per internet, son de 20 € de la primera edició posada en circulació pel BCE (Banc Central Europeu). També recorda que, aquests bitllets duen imprimits la frase ‘This is not légal. It is to be used for motion props only‘ així com la menció ‘Movie Money inscrit sota la bandera europea. Podeu veure la diferència entre els dos bitllets( a l’esquerra el fals, i a la dreta el legal).

* El director territorial de l’empresa d’Elsan, Pascal Delubac, assegura que la clínica de Prada de Conflent no tancarà.  Ho va declarar a France Bleu Roussillon, on va ser convidat divendres passat a a l’emissió ‘ Le Grand Témoin‘.  Segons va explicar el problema està en que la clínica està en números vermells perquè no rep ajuda de l’estat:  ‘Nosaltres som un operador privat en missió de servei públic en aquest territori. Per tant, la clínica ha rebut des de fa anys un sobre de l’estat de 700.000 €uros, ja no és així (…). Per tant, estem esperant un signe de l’Estat per veure si realment vol  mantenir l’accés a les cures‘. De moment, doncs el que si passarà segons diu, es que els treballadors de la clínica no cobraran primes ‘ Els beneficis individuals tornaran, en el marc del  conveni col·lectiu‘ va reconèixer  Pascal Delubac.

* El nostre vídeo d’avui es dels Dracs Catalans. Fet per l’empresa  MyProtein, patrocinadora dels Dracs, mostra imatges inèdites del partit del Camp Nou, que van jugar els Dracs el passat 18 de maig i on els catalans van guanyar als actuals campions de la Super League, els Wigan Warriors per 33 a 16 (8 a 6 a la mitja part) esperem que gaudiu d’aquest vídeo, sigueu aficionats al rugbi o no.