Featured Video Play Icon

* La Usap debutarà, en ProD2, a l’Aimé Giral (a casa) contra Besiers. La LNR (Ligue National de Rugby), va fer pública ahir dijous el calendari del Pro D2 de la temporada 2019-2020, que podeu consultar aquí (PDF). Malgrat que , encara no és sap el dia exacte aquest es jugarà entre el 22 d’agost i el 25 d’agost. L’usap desprès hi farà un desplaçament per enfrontar-se al Provence Rugby , i rebrà al Colomiers la següent jornada, la quarta, hi haurà un altre derbi occitano-català, ja que l’Usap es desplaçarà a Carcassona. La temporada regular, que acabarà a mitjans de maig , els catalans l’acabaran a Bretanya, on s’enfrontaran a l’equip de Vannes.

* Una esllevissada talla la pista del Llec al Canigó. L’esllevissada que va tenir lloc el passat dimarts, ha fet que l’accés des d’aquesta pista fins al refugi de Cortalets sigui impossible. La carretera es considerava perillosa, per això, actualment està tancada al Mas Malet. El prefecte acaba de fer un decret prefectoral que podeu llegir aquí, prohibint el pas per aquesta carretera.Dins el decret prefectoral, trobareu també les pistes per on podreu accedir al refugi de Cortalets.

* Protesta dels treballadors de Conforama per l’anunci d’acomiadament del 10% de la plantilla.  Ahir dijous a final de matinada, uns treballadors del magatzem Comforama del Mas Balande, van organitzar una protesta. Aquesta es va formar desprès de l’anunci de la direcció del grup de dur a terme un pla d’acomiadament de 1900 llocs de treball d’aquí a final d’any, i el tancament de 32 magatzems, jutjats per l’empresa com a molt deficitaris. Segons el delegat de la CGT,Jean Claude Couget: ‘A Perpinyà hi ha previst 5 acomiadaments, és a dir, un 10% de la plantilla actual’. 

* Avui el nostre vídeo es de l‘Assemblea Nacional Catalana (ANC) En aquest vídeo l’ANC demanava ‘STOP al 155‘: Que no t’enganyin! El 155 no té cares amables. A l’Assemblea reivindiquem que no s’ha de pactar amb els partits del 155, cal pactar amb partits independentistes i no s’ha d’investir un president espanyol si no reconeix el dret a l’autodeterminació. Nosaltres ho tenim clar, i ells?‘.  Però com sabeu, no els van fer cas, i ahir dijous JXC va dona la presidència de la diputació de Barcelona a la socialista Núria Martin.