Featured Video Play Icon

* Continua la vaga dels treballadors de les finances públiques. Ahir dilluns van ser els treballadors de la tresoreria HLM de Perpinyà, els que van fer vaga, avui dimarts seran els seus companys de Sant Llorenç de la Salanca, els que agafaran el relleu d’aquesta vaga que afecta a tots els treballadors de les finances públiques de Catalunya Nord. Consulteu el calendari i llegiu el manifest (PDF en francès) d’aquesta vaga proposada per la intersindicale Sud-CGT-FO. Recordeu que la vaga, està motivada pel tancament anunciat  de les delegacions d’impostos de moltes comunes, ja que només està previst que quedin cinc o sis, de les 23 oficines que hi ha obertes ara a Catalunya Nord.

* El batlle de Sant Llorenç de la Salanca, anuncia que es presenta a la reelecció.  Alain Got, el batlle de Sant Llorenç de la Salanca des de les eleccions del 2014,  anuncia que es presentarà a la reelecció , amb un equip nou. Cal recordar que, malgrat ser batlle des del 2014,  forma part del Consell Municipal des de l’any 1995, quan va ser elegit en la llista encapçalada per  René Marqués, amb qui va ser adjunt al batlle encarregat dels esports, i , quan el batlle era Fernand Siré, primer adjunt en 2001 i 2008.

* Reunió pública al barri del Mig Vernet de Perpinyà. L’ajuntament de Perpinyà convoca una reunió pública avui dimarts a les 18h 30 a la ‘ Maison du Moyen-Vernet’, situada al carrer Raoul Dufy . En aquesta reunió, assistiran el batlle de Perpinyà Jean Marc Pujol i la vicepresidenta de l’ Office Public de l’Habitat Perpignan Méditerranée. En aquesta reunió, es presentaran les obres de la résidence Diaz .

* El nostre vídeo d’avui es d’Òmnium cultural però l’ha publicat el Vell Blues. Intitulat ‘La rumba catalana  Patrimoni Mundial ‘: 🎶 [LA RUMBA CATALANA, PATRIMONI MUNDIAL] 🎶La RUMBA CATALANA és patrimoni, és alegria. ÉS CULTURA.Per això a @Òmnium donem suport a la candidatura perquè esdevingui PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE LA HUMANITAT DE LA UNESCO. 🙌🏼 Escolta “Rumb a la Llibertat”, una cançó escrita per a la Diada d’enguany i impulsar la candidatura, i manifesta el teu suport a la rumba catalana. SIGNA LA PETICIÓ ✍🏼 https://ja.cat/nfiwz

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.