Divendres passat els duaners nord-catalans, van confiscar 427 quilos d’herba de cànnabis, al peatge del Voló. La droga estava dins un camió de matricula  d’Alemanya i venia de La Jonquera. El xofer, un lituà d’uns trenta anys que viatjava sol, va indicat que transportava un tractor de lloguer i que anava a Alemanya. La droga anava amagada en tres palets, amb 36 cartons. El valor al mercat d’aquesta droga es de 4,5 milions d’€uros. El xofer va compareixer ahir dimarts al parquet de Perpinyà.
Patrick Diloy, habitant de Sant Genís de Fontanes de 65 anys, va deixar el seu domicili la nit de dissabte a diumenge i, des de llavors, no ha donat cap signe de vida.

Una absència encara més misteriosa en la mesura que l’home hauria marxat sense motiu i sense portar cap efecte personal, ni papers d’identitat, ni diners, ni telèfon i  no tindria cap mitjà de locomoció conegut. Anava vestit amb uns pantalons curts de jean, una camissa a quadres multicolors, i unes sandàlies de cuir. La gendarmeria demana que, qualsevol persona que pugui donar alguna informació es posi en contacte amb la brigada de gendarmeria de Sant Genís al 04 68 89 70 07.

Ahir dimarts al matí un camió, que transportava 38 tones de fruita i verdura, va quedar travessat a la vorera al giratori de l’Euro-Méditerranée, a la sortida de l’autopista de Perpinyà Sud. El conductor, de nacionalitat espanyola, va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital de Perpinyà.

La fruita que transportava va haver de ser destruïda, ja que va quedar feta malbé. Aquest accident va causar que, durant unes hores, la circulació en aquest sector, fos pertorbada.