Featured Video Play Icon

* Ahir diumenge va morir Didier Cabestany, un ‘històric’ del rugbi a XIII. El pilar dels equips, XIII catalan, Sant Esteve, PSG (1996-1997), internacional amb la selecció francesa, i que havia acabat la seua carrera esportiva jugant a rugbi a XV amb l’equip Arles-Amélie-Prats va morir diumenge al matí amb 50 anys. Era treballador municipal des de feia 30 anys a l’ajuntament de Perpinyà.  Diverses vegades campió de França, ‘Cabes’, com era conegut, també havia portat la samarreta de la UTC, inclós durant el partit  de Copa a Aimé-Giral contra Wigan l’any  2002. Jugador temperamental, Didier Cabestany, ha estat el cap de tota una generació, un pilar dur a la feina i que mai va perdre l’oportunitat de seguir els Dragons catalans a Gilbert-Brutus. Un camp que habitualment marcava el dia abans d’un partit.

* Eleccions municipals 2020: A Er el batlle Raymond Pouget, després de 43 anys com a batlle, ha decidit no tornar a presentar-se. A Sant Esteve del Monestir, només el batlle Robert Vila (LR) ha presentat llista, el possible candidat Christian Moréno, encara no ha pogut concretar la seua llista.   hi ha tres llistes, la de la batllessa Armelle Revel-Fourcade, l’encapçalada per Michel Tixador, regidor des de l’any 1989, i una altra del RN encapçalada per Gérard Riibet.

* Els CRS de muntanya de Bolquera rescaten a un excursionista amb raquetes  perdut a la Mort de l’Escolà (entre Mantet i Prats de Molló). L’alerta va ser donada dissabte passat cap a les 19h, els CRS de muntanya de Bolquera, van necessitar 15h per a rescatar a aquest excursionista d’uns 50 anys, que va haver de passar la nit al ras.

Va ser rescatat pel helicòpter de la seguretat civil Dragon 66, cap a les  9h40′ del matí. L’home que era un experimentat excursionista, anava ben equipat contra el fret. Va ser trobat en bona salut però esgotat després d’haver passat la nit al ras.

* El teatre de la Complicité, llança una cadena de mecenatge per salvar el Festival SiroccoPer primera vegada fa una campanya de mecenatge a la plataforma HelloAsso, per poder financiar la pròxima edició. Si voleu contribuir ho podeu fer des d’aquí. El Festival Sirocco, celebrarà enguany la seua 20é aniversari. Vegeu el vídeo on els responsables expliquen la campanya. Com sempre hi ha diferents recompenses, segons el montant donat que van des dels 2€ als 1.000 €.