D’aquí dos anys, a Cases de Pena, a la vall de l’Aglí, està previst que obri un parc amb animals depredadors. El nom del parc es Ecozonia. 

Els visitants podran descobrir ossos,  tigres,  panteres o inclús  voltors vinguts de tots els continents, sobre 40 hectàrees, situat al cor de la garriga, amb una vista impressionant dels Pirineus.

El futur parc vol centrar-se en el benestar dels animals, la preservació de les espècies en perill d’extinció i la seva reproducció… i exclusivament en quatre sectors específics del planeta, o ‘ecozones’, el preu del bitllet d’entrada serà de 15 €uros.

Aquest projecte està sostingut pels elegits de Cases de Pena , ja que l’ajuntament serà soci d’aquest parc. Per això  ha decidit posar el terreny a disposició d’aquest empresa. Cyril Vaccaro, representant de l’empresa, afirma també beneficiar-se ‘d’un fort suport polític i institucional’ sobretot de  l’aglomeració de Perpinyà Metropôle  i la comunitat de comunes  Agly-Fenouillèdes.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb