Un nou cap de setmana, amb prevsisons de circulació difícil a les carreteres nord-catalanes, sobretot a l’A9 i a la Rd 900 cap al Pertús. Bison Futé la qualifica com a jornada vermella, ja que, aquest és un llarg cap de setmana, per a molts que comença-ran les vacances, i altres que aprofitaran el pont del 15 d’agost.

Es preveuem grans cues, sobretot en el sentit Perpinyà- La Jonquera, mentre que diumenge, serà al contrari: hi haurà més problemes amb el retorn de Catalunya Sud.

Sense oblidar que comencen, aquest cap de setmana , les festes de Cotlliure, el que farà que també augmenti la circulació cap a la costa Vermella.

Per banda seua, Vinci Autorrutes recomana evitar desplaçar-se avui dissabte des de les 5h del matí fins a les 17h; diumenge de les 9 del matí a les 18h i dilluns de les 10 del matí fins a les 18h.

Cada dues hores, l’empresa encarregada de les autopistes, anuncia que posarà a twitter les incidencies que es registrin. Ho podeu fer a la seua compte @VINCI Autoroutes.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]