Torna la vaga al centre d’impostos de l’avinguda de la Costa Vermella. Els sindicats criden als funcionaris a fer vaga, a causa de la prevista reorganització dels serveis de les finances, que pot significar la perdua de llocs de treball.

Segons el delgat sindical de Solidaires Vincent Paumard: Tenint en compte el que han anunciat els directors de finances públiques de determinats departaments, es de suposar que, a la llarga, només hi haurà un sol servei d’impostos pels particulars a Catalunya Nord‘.

Els sindicats tenen por de que, a la llarga, es tanquin els centres de Ceret i de Prada de Conflent. Encara que ,no tenen cap certitut de que passarà a Catalunya Nord,  es basen en els anuncis fets a altres departaments, i temen que es suprimeixin  en tres anys, de 80 a 90 llocs de treball en aquest sector.

Malgrat que és difícil fer previsions sobre l’éxit de la vaga d’avui, el delegat de la CGT, Bernard Gentilleau, pensa que el centre d’impostos no podrà obrir les portes: ‘Està previst bloquejar el lloc al matí i distribuir fulletons per explicar la situació al públic‘.