Featured Video Play Icon

L’ajuntament de Cotlliure ha comencat una campanya de sensibilització, destinada a canviar els mals costums dels vianants. Amb plaques soldades al terre, els recorden que el mar comença sota els seus peus.

Amb el lemaNe rien jeter, ne rien vider. La mer commence ici (No llançar res, no buidar res. El/la mar comença aquí) l’ajuntament ha col·locat 13 plaques segellades al costat de certes plaques d’evacuació de les aigües.

L’objectiu és de posar fi als mals costums, que van des de  llançar un xiclet, una burilla, o un kleenex dins d’aquestes plaques d’evacuació; ja que els canals que circulen sota els peus dels vianants recuperen les aigües de pluja i els aboquen al mar, on tothom es banya.

Per  preservar la seua badia i la biodiversitat, el municipi ha decidit doncs actuar. No s’ha d’oblidat que  Cotlliure està integrada al parc natural marí amb una reserva marina protegida. A més d’aquests missatges sobre el terra, està prevista una distribució de cendrers i una jornada sense burilla.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]