Ahir dilluns la presidenta de la Mega Regió, Carole Delga, va visitar Catalunya Nord per fer dues inauguracions: la ‘Promenade de la mer’ a Torrelles, i un nou hall d’aribada a l’aeroport de Perpinyà.

A Torrelles, després de dos anys d’obres es va inaugurar aquesta ‘Promenade de la mer’, que consisteix en 4 km de banda costanera sense immobles en prop de 300 hectàrees, de les que, 170 son  en cogestió amb el ‘Conservatoire du littoral’. Per a aquesta missió que es desenvoluparà en tres fases, diverses col·lectivitats han participat en el finançament. 200 000 €uros per part de la  regió, 200 000 €uros la comunitat urbana, i s’espera també  que la mateixa suma arribi de la comunitat europea.

També ha inaugurat un nou Hall d’entrada a l’aeroport de Perpinyà – Ribesaltes. La presidenta de la mega Regió, ha aprofitat per presentar un estudi sobre els 10 aeroports que hi ha en aquests moments a aquesta mega regió.  Així mateix a anunciat que farà , tal com va fer amb el transport ferroviari, uns estats generals de l’ aire ‘amb un full de ruta que   respongui a les necessitats dels habitants i de les activitats econòmiques de la nostra regió’.

Per cert, res de nou per a la catalanitat.