Hem rebut un Comunicat (fr) de la Flarep (Fédération pour les langues régionales dans l’enseignement public) on anuncia que, el passat  dilluns 10 de juliol, va ser rebuda pels nous responsables del gabinet del ministre  de l’Éducation Nationale, per tal d’establir el  full de ruta dels pròxims mesos en matèria d’ensenyament de les llengües regionals.

Els representants de les llengües, entre els quals hi havia Alà Baylac Ferrer, han ‘exposat al Ministeri la seua voluntat d’aconseguir  la seua col·laboració amb  l’objectiu de passar a una cultura d’obligació de resultats i d’avaluació regular amb les polítiquesde posada en plaça . La FLAREP ha demanat que es faci  un punt de la situació de  tots els ensenyaments de llengua regional (iniciació, ensenyaments facultatius, bilingüisme…) sota la forma d’un informe publicat cada any pel Ministeri, per a un pilotatge millor i una major llegibilitat‘.

Podeu llegir el comunicat sencer (només en francès!) clicant sobre el mot ‘comunicat’

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]