L‘institut Franco català transfronterer (IFCT) convoca una reunió per dimecres i dijous vinent. En aquest comunicat el IFCT informa: La reentrada ja és aquí a la ‘fac d’Estudis Catalans’ de Perpinyà : l’IFCT acull els nous estudiants (1er any) de la Llicenciatura el dimecres 4 de setembre a les 9, a la sala 113 de la Casa dels Països Catalans del campus perpinyanès. Les informacions essencials del funcionament i dels continguts…. L’endemà dijous 5 de setembre són els 2n i 3er any de la llicenciatura que són rebuts a les 11, per iniciar el primer semestre amb informacions i eventuals preguntes. I a les 14h, els estudiants del màster de català (MEEI, per la menció Estudis Europeus i Internacionals) tenen una trobada amb els professors…

La principal notícia…

d’informació que són indicades a l’ENT de les pàgines web de la Universitat (a horari –‘emploi du temps’). Per qualsevol informació sobre la reentrada o sobre les inscripcions en curs: correu electrònic: ifct@univ-perp.fr o  tele. 04 68 66 22 10. El secretariat de l’IFCT és obert als estudiants cada matí de 8h a 12h.

En un altre comunicat l’IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer) informa que : Quan les classes comencen a l’IFCT el proper 9 de setembre, les inscripcions continuen realitzant-se a la Universitat fins al mes d’octubre. Totes les persones interessades per fer estudis superiors de català (llicenciatura, màster o certificat de llengua)…de periodista en català, d’agent territorial encarregat de qüestions culturals i de patrimoni, i de tot altre lloc de treball que necessita sòlids coneixedors de llengua i civilització catalana (juristes, historiadors, comercials, geògrafs…). Informacions i contactes : pàgina web de l’IFCT a www.univ-perp.fr, correu electrònic : ifct@univ-perp.fr o 04 68 66 22 10. El secretariat de l’IFCT és obert als estudiants cada matí de 8h a 12h.

Recordeu que podeu llegir el comunicat sencer clicant al mot ‘comunicat’.