Avui dijous a 18.30, la Casa de la Generalitat a Perpinyà, acull una conferència intitulada ‘Catalunya com a nou model democràtic?Joan Becat (historiador, membre de l’IEC, professor a la Universitat de Perpinyà) i David Fernàndez (Periodista, activista, antic diputat de la CUP) seran els intervinents.

Malgrat el silenci de les declarades democràcies europees, el poble català continua sense defallir reivindicant el dret a autoderterminar-se. Catalunya vol esdevenir una República.
Vist amb la perspectiva d’un historiador (Joan Becat) i d’un activista periodista (David Fernàndez) intentarem entendre millor quin pot ser el futur i què canviarà la República Catalana…

Aquesta és la tercera conferència, organitzada pel Comitè de Solidaritat Catalana, en el marc  de l’exposició 55 URNES .

Recordeu que, encara podeu visitar aquestes exposicions :

L’exposició 55 URNES per la LLIBERTAT serà visible a la Casa de la Catalanitat a Perpinyà fins el 25 de setembre.

L’exposició 155 FOTOGRAFIES per la LLIBERTAT serà visible a Perpinyà fins el 16 de setembre. es pot veure a 6 llocs de la capital nord-catalana.
Una part de l’exposició serà acollida a Alenyà del 16 al 25 de setembre.

Finalment a Pesillà de la Ribera podeu visitar, fins a finals de setembre l’exposició ‘ UN POBLE, UN PAÍS, UN ANHEL

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb