Després d’una setmana de vaga, convocada pels treballadors no sindicats, el director de la clínica, Pascal Delubac, assenyala que, a poc a poc, els pacients abandonen la clínica, i sembla que, només hi ha 50 llits ocupats dels 300 de que consta la clínica.

Els vaguistes confirmen les declaracions del director : ‘Queden cinquanta pacients sobre aproximadament tres-cents llits. S’ha reagrupat el servei quirúrgic i les urgències vitals i es manté l’oncologia. Si no, tots els altres serveis són tancats. Això no ens causa cap alegria, La clínica és la nostra eina de treball, no desitgem evidentment posar-la en perill, destruir-la.  Només volen un millor  reconeixement professional i condicions per exercir la nostra professió correctes‘.

Per primera vegada,  el passat dilluns, el director de la clínica Pascal Delubac , va acceptar qu’una representació del personal en vaga, s’unís als representants sindicals de FO, CFTC, CGC  i CGT. De moment, però, la vaga continua per unanimitat.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb