Fem doncs, un repàs de l’estat de les carreteres:

A tot el sector del Pimorent hi ha neu. Això dificulta la circulació i son obligatoris els equipaments especials a la RN 22 sobre tot a l’accés del Pas de la Casa.

A la RN 320, sobretot a la secció La Vinyola, Coll de Pimorent, la croisade, així com a les carreteres del Capcir, i l’alta Cerdanya, també son obligatoris els equipaments especials.

La circulació és difícil a la RN 20, entre l’entrada sud del túnel de Pimorent i la Tor de Querol. També a la RN 116, entre Fontpedrosa i el Coll Rigat.

Les coses poden canviar en un sentit o altre, per tant consulteu la web de la la direction interdépartementale des routes du Sud-Ouest.

Recordeu que també hi ha a la vostra disposició la web de la carta VH, que dóna informacions en temps real sobre les condicions de conducció de la xarxa de la DIR Sud-Oest, amb vistes preses per càmeres disposades sobre sectors sensibles, els missatges del PMV (Panneaux à messages variables) així com les informacions de circulació i els consells, per telefon al  04 68 38 12 05.