Com cada any, Òmnium Catalunya Nord organitzarà la seva vesprada literària de la ‘Nit de Sant Jordi . Enguany es celebrarà  el 30 d’abril 2016, a partir de 20 h, al Palau de Congressos de Perpinyà. Diversos premis seran concedits. Les persones que desitgen presentar una obra en poden consultar les bases i obtenir les informacions indispensables sobre la pàgina web d’Òmnium Catalunya Nord

Podeu participar als premis següents:

 Premi Catalunya Nord, dotat amb 3 000€ per l’Institut d’Estudis Catalans, per estudis, treballs o documents per a l’ensenyament del català a qualsevol nivell i pel coneixement de Catalunya Nord o de qüestions que l’afecten. L’extensió de les obres presentades serà d’un mínim de 100 pàgines.
Premis Joves Escriptors Són tres premis de 500€ cada u, dotats pel Consell General dels Pirineus Orientals, per les escoles primàries (narració de 2 a 3 pàgines de tema lliure, amb o sense il·lustracions) i pels col·legis i liceus (narració de 3 a 6 pàgines de tema lliure, amb o sense il·lustracions).
Premi Francesc Català de poesia dotat amb 900€ per Òmnium Cultural. Podran postular a aquest premi obres de poesia de tema lliure. L’extensió del conjunt de l’obra serà de 5 a 8 pàgines.
Premi Narració per a Infants de contes per a infants dotat amb 200€ per la Vila de Perpinyà. És un premi destinat a recompensar una narració de tema lliure, amb o sense il·lustracions, adreçada a joves de 6 a 12 anys. L’extensió de les obres presentades no haurà d’excedir 6 pàgines.
  Premi Ramon Juncosa de Divulgació i Periodisme Transfronterers dotat amb 1 200€ per la Casa de la Generalitat de Perpinyà : Els treballs que optin a aquest premi podran ser, articles o treballs en suport paper (premsa professional, publicacions d’àmbit associatiu, institucional, universitari, etc.), treballs de ràdio, treballs de televisió, o treballs de premsa digital (en totes les modalitats existents). Els treballs hauran d’haver estat publicats, emesos o difosos en un període comprès entre l’1 d’abril de 2015 i el 31 de març de 2016.

Teniu fins el 30 de març per a participar als Premis literaris atribuïts durant la XXVII ‘Nit de Sant Jordi’.

 

NB: Creieu que Vilaweb CN pot concursar-hi?

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.