fleca de MontescotLa passada nit de dissabte a diumenge, l’única fleca de Montescot va patir un incendi, i va quedar totalment destruïda. El foc va començar cap a les 2h de la matinada, per causes encara desconegudes, afortunadament en aquell moment no hi havia ningú dins. Els bombers van tardar una hora en controlar l’incendi.

socorsDissabte a la nit, un motorista de 31 anys, que circulava per la RD 900, a l’alçada del Mas Sabole a la sortida del municipi de Trullars, va perdre el control de la seua moto.  Greument ferit, els bombers se’n van fer càrrec i el van traslladar a l’hospi- tal de Perpinyà. La gendarmeria de Tuïr s’ha fet càrrec de l’enquesta per determi- nar-ne les circumstancies exactes.

Hospital de PerpinyàFinalment, ahir diumenge, tres persones van quedar ferides greus després d’un xoc frontal també a la RD 900 en el sentit Perpinyà – El Voló.

El xoc frontal entre dos vehicles, va tenir lloc ahir diumenge a la nit, cap a les 22h30, a l’entrada de Pollestres. Els bombers van tenir de desempresonar al conductor i el passatger d’un dels vehicles. El Samu es va fer càrrec de la tercera víctima, i tots tres ferits van ser traslladats a l’hospital de Perpinyà. La RD 900 va ser tancada durant gran part del vespre, a la circulació en els dos sentits, posant en plaça una desviació.
Encara es desconeixen les causes d’aquest accident.

 

Save

Save

Save

Save