Featured Video Play Icon

Gadjo Lolo, Cris Cayrol, Maëlle Rouifred, Vicent Vila i Turquin, Eric el Català, Joan Ortiz i Mertixell Gené són alguns dels noms que actuaran en el segon Concert per a la Llibertat el 19 de maig a Vilafranca del Conflent. El cicle de concerts que es fa a Catalunya Nord per demanar l’alliberament dels presos polítics és una iniciativa del col·lectiu Angelets de la Terra.

Aquest cicle va començar l’1 d’abril a Alenyà amb l’objectiu de denunciar la situació que ‘estan patint els catalans del sud dels Pirineus’.

Hi ha dos concerts més de prevists: a Soler i Pesillà de la Ribera. En el primer dels espectacles, que es va fer a Alenyà, els organitzadors van aconseguir recaptar 4.000 euros per a la causa. El col·lectiu organitzador recorda que aquests concerts són una de les diverses mobilitzacions que es fan a Catalunya Nord en protesta per la situació política actual. L’objectiu, a banda de conscienciar, és recollir diners per ajudar als familiars dels presos i exiliats

El programa d’activitats començarà a les vuit del vespre amb una sèrie d’actuacions de petit format on es destaquen els noms de Gadjo Lolo, Cris Cayrol, Maëlle Rouifed, Vicent Vila i Virgine Turquin, que presenta versions des d’Edith Piaf fins a Deep Purple en català. Tot seguit, hi haurà un segon escenari del concert amb la lleidatana Meritxell Gené, Eric el Català i Bablibo Medellín que acabaran amb el ritme frenètic de Lamp te Frigui.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb