Featured Video Play Icon

Gadjo Lolo, Cris Cayrol, Maëlle Rouifred, Vicent Vila i Turquin, Eric el Català, Joan Ortiz i Mertixell Gené són alguns dels noms que actuaran en el segon Concert per a la Llibertat el 19 de maig a Vilafranca del Conflent. El cicle de concerts que es fa a Catalunya Nord per demanar l’alliberament dels presos polítics és una iniciativa del col·lectiu Angelets de la Terra.

Aquest cicle va començar l’1 d’abril a Alenyà amb l’objectiu de denunciar la situació que ‘estan patint els catalans del sud dels Pirineus’.

Hi ha dos concerts més de prevists: a Soler i Pesillà de la Ribera. En el primer dels espectacles, que es va fer a Alenyà, els organitzadors van aconseguir recaptar 4.000 euros per a la causa. El col·lectiu organitzador recorda que aquests concerts són una de les diverses mobilitzacions que es fan a Catalunya Nord en protesta per la situació política actual. L’objectiu, a banda de conscienciar, és recollir diners per ajudar als familiars dels presos i exiliats

El programa d’activitats començarà a les vuit del vespre amb una sèrie d’actuacions de petit format on es destaquen els noms de Gadjo Lolo, Cris Cayrol, Maëlle Rouifed, Vicent Vila i Virgine Turquin, que presenta versions des d’Edith Piaf fins a Deep Purple en català. Tot seguit, hi haurà un segon escenari del concert amb la lleidatana Meritxell Gené, Eric el Català i Bablibo Medellín que acabaran amb el ritme frenètic de Lamp te Frigui.