Després del partit de dissabte contra els Salford Red Devils, que els catalans van perdre per 0 a 46, l’infermeria dels Dracs s’ha omplert: David Mead (adductors), Jodie Broughton (bíceps), Benjamin Garcia (fractura de fatiga a l’esquena), Tony Gigot (deu punts al genoll), Alrix Da Costa (costelles) i Mickaël Simon (adductors)

Però Michael McIlorum s’ha endut la pitjor part. El jugador  de 31 anys, que va sortir a només un minut del descans del partit va passar dilluns  una  ressonància magnètica. McIlorum és va lesionar el braç esquerre mentre intentava placar al jugador del Salford, George Griffin.

Ahir dimarts es va saber que el jugador no s’haurà d’operar , contràriament a Jodie Broughton. el tendó del bíceps ha caigut a la part superior, però  no requereix cirurgia. McIlorum va tenir la mateixa lesió (2014), però al braç dret quan jugava a Wigan.
Els metges han decidit deixar que la lesió cicatritzi per si sola, això farà que estigui sense jugar de 5 a 6 setmanes. En comparació, l’extrem Jodie Broughton, que va ser operat el dilluns 25 de febrer, no reprendrà els entrenaments fins d’aquí a tres mesos.