Quan arriba el període vacacional, creixen les estafes als turistes, una ‘moda’ que l’any passat va batre records a Catalunya Nord. L’estafa es fa, generalment, mitjançant un anunci posat a la premsa o a internet, oferint un apartament a llogar per un preu inferior al del mercat immobiliari.

Els turistes, ‘piquen’ deixant una quantitat a compte, per descobrir , amb sorpresa que, o l’apartament no existeix o ja està ocupat.

Una enquesta conduïda pels gendarmes de Canet de Rosselló, ha permès detenir i empresonar  a un home de 25 anys, de Besiers , el passat 3 de març. Després de la obertura d’una  informació judicial , per tal de dur a terme  recerques complementàries, aquestes han conduït a la detenció aquest  passat dilluns d’un còmplice, igualment sense professió, de 52 anys i domiciliat, també, al sector de Besiers. L’interessat ha estat col·locat en guarda  vista i després va ser deferit i col·locat en detenció provisional. Els dos homes hauran de respondre dels seus actes davant la justícia.