Jean Marc Pujol, no està d’acord amb les queixes dels perpinyanesos, sobre les noves tarifes d’aparcament , imposades després de la privatització dels aparcaments del centre -vila, que ara gestiona la societat indigo.

En una entrevista al diari l’indépendant que podeu llegir aquí, subratlla que les tarifes de les dues primeres hores no han canviat, i també afirma que : L’aparcament gratuït del dissabte a la tarda no ha canviat. Tothom ho ha oblidat. Les dues hores entre migdia i les dues de la tarda, són gratuïtes. D’altra banda, i ha un altre mètode per controlar la superació horària de l’aparcament, es a dir de les multes. Ara hi ha  tot un treball informàtic per poder percebre el just estacionament. Però, contràriament al que sento, cap procés verbal no ha estat aixecat en relació amb l’estacionament de superfície. Recordo també que el forfet  pos- estacionament, doncs quan no es paga, és inferior al PV d’abans. És de 15 €uros si es paga en els 3 dies posteriors . Abans era de 18 €uros. És un dels forfets menys cars de França

Assegura també que: ‘Hi ha una emoció, mantinguda per les xarxes socials. També hi ha un canvi d’hàbit. Estem en un estat de dret. Em sembla normal que paguem l’estacionament. Aquesta és l’essència del problema‘.
En l’entrevista però no desmenteix que els treballadors del centre-vila son els més penalitzats per aquesta nova tarifa ,i assegura que no és possible, com demanen alguns usuaris, emetre una targeta professional,  com la que existeix pels residents.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb