Featured Video Play Icon

El Museu d’art modern de Ceret, ha rebut un llegat d’un valor patrimonial absolutament enorme. Un col·leccionista apassionat, que va morir fa poc temps, li  ha llegat  diversos centenars de pintures. Obres d’artistes locals o pintors que s’han quedat  a Catalunya Nord… esperem que no hi hagi falços!

Però, després del descobriment del fals quadre de Tarrus, adquirit per la comuna  d’Elna, cap museu important pot penjar una obra, sense que abans sigui exami-nada per un comitè d’experts. Així doncs , aquest llegat no serà exposat fins que no tingui el vistiplau d’aquest comitè.

En declaracions al diari l’indépendant,  Nathalie Gallissot, conservadora del museu diu:La col·lecció que ens acaba de ser llegada, està en  curs d’estudi, sempre dependent del notari. Tothom pot ser enganyat, cal doncs estudiar la procedència de cada obra i creuar els peritatges

Així doncs, encara falta temps perquè es pugi exposar aquest llegat.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb