Segons va publicar el diari Les Echos, el supermercat Auchan de Perpinyà, antic Simply Market, te tots els números per esdevenir un nou supermercat Lidl. Com recordareu, el passat més d’abril , el conseil d’administració d’Auchan Rétail France va anunciar, en un comunicat , que 21 del seus supermercats tancarien o serien posats a la venta.

A Perpinyà, el supermercat Auchan situat al Mas Rous, era un dels afectats. Ara segons la nota que va fer públic el passat 17 de juliol, aquest supermercat es un dels que no tancarà sinó que canviarà de mans, i passarà a ser un Lidl.

Així  Auchan Rétail France, ha anunciat que : ‘Segons la fòrmula jurídica, tenim possibles compradors per a 10 supermercats.

Aquest supermercats són: Le supermarché Auchan d’Arras, de Villetaneuse (Seine-Saint-Denis), Faulquemont (Moselle), de Perpinyà (Pyrénées-Orientales), d’Athis-Mons (Essonne) et de Saint-Ouen-L’Aumône (Val-d’Oise), ainsi que les Chronodrive d’Agen (Lot-et-Garonne), Bayonne (Pyrénées-Atlantiques) et Vannes (Morbihan) et  la Halle d’Auchan à Meaux (Seine-et-Marne)’.