Featured Video Play Icon

El passat dimarts, va finalitzar el termini de presentació de candidatures al VI Premi Martí Gasull i Roig, que un any més vol reconèixer les persones, entitats i empreses que han emprès accions de defensa i promoció de la llengua catalana. Durant les 3 setmanes d’aquesta primera fase, s’han rebut un total de 545 vots a través del formulari obert al web oficial del premi i del correu electrònic. En total s’han recollit 246 candidatures.

El jurat del premi, format per nou personalitats del món de la cultura, la política i la societat catalanes, escollirà els tres finalistes d’entre totes les candidatures proposades. Els escollits com a finalistes passaran a un procés de votació popular del qual sortirà el guanyador final, i que s’iniciarà el 7 de gener.

El premi ‘Martí Gasull i Roig a l’exemplaritat en defensa de la llengua‘ té com a objectiu fer que l’exemple de la tasca de Martí Gasull i Roig serveixi per inspirar, i també reconèixer, totes aquelles persones i entitats que treballen a favor de la llengua catalana.

Si voleu conèixer totes les novetats sobre el guardó, podeu entrar a la web oficial del premi o seguir la iniciativa a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #PremiMartíGasull