Featured Video Play Icon

El passat dissabte abans del partit jugat al Gilbert Brutus contra els Leeds Rhinos, el president del club dels Dracs Catalans, Bernard Guasch, va presentar una nova eina pel club: el fons de dotació. Instaurat per la llei l’any 2008, aquest és una eina  de finançament al servei de la filantròpia i el mecenatge. Concretament és un nou vector per potenciar els mitjans dels clubs esportius. Amb un principal interès pel donant particular o corporatiu (empresa) ja que es una incitació fiscal de pes.

Segons recorda  Bernard Guasch, aquesta es una eina de la qual es beneficien molts clubs esportius: Més enllà de l’aspecte esportiu, els Dracs són actors de la vida quotidiana del nostre territori. Fem intervencions en escoles, hospitals, centres socials, a petició de les autoritats locals, per a organitzacions benèfiques. És el rol ciutadà del club‘.

El club llança donc aquesta eina, per desenvolupar aquest rol, revaloritzar la seua imatge i millorara les seues finances. Tindrà una estructura propia, i serà dirigida per Jean-François Maillol que dirigeix l’empresa Sorodist (distribució de materials i materials per a la circulació de fluids: tubs, vàlvules i accessoris de PVC, etc.) que te la seua seu a Elna.

El president Guasch assegura que: ‘Jean-François, és una nova cara que desenvolupa un nou enfocament del nostre esport. Ens portarà la seua energia i les seues habilitats al capdavant del nostre fons de dotació. Estic molt feliç que s’ens hagi unit a l’equip‘.

Obert a tothom, aquest fons de dotació permet una donació il·limitada de diners.

També podeu veure el vídeo resum del partit guanyat dissabte en contra dels Rhinos; van guanyar per  26 a 22 (16 a 16 a la mitja part)