Featured Video Play Icon

En un comunicat, els Dracs han anunciat un doble enfrontament que tindrà lloc entre dos equips de la Super League ( Els Dracs i els Leeds Rhinos) i dos de la Championship  (Toulouse Olympique i els London Broncos).

Aquest doble enfrontament tindrà lloc a l’Stade Ernest-Wallon de Tolosa de Llenguadoc el pròxim 30 de maig i a l’Emerald Headingley Stadium, el 7 d’agost. 

Els dos partits seran oficials i comptaran per a la classificació dels respectius campionats. Així doncs en un mateix dia, s’hi enfrontaran els Dracs i els Rhinos  en Super League i el Tolosa de Llenguadoc amb els London Broncos.

Aquesta serà la primera vegada que s’hi organitza aquests dos enfrontaments, de dues categories diferents , en un mateix dia i estadi. Malgrat això pels Dracs serà la segona vegada que juguen un partit a l’Stade Ernest-Wallon, ja que la temporada 2013, ja van jugar un partit de la Super League.

D’aquí uns dies, es donarà a conèixer com es podran adquirir les entrades per veure els dos partits que es jugaran a Tolosa de Llenguadoc. L’equip català ha avançat que, aquest partit, entrarà dins l’abonament del seus socis.