Featured Video Play Icon

Ahir dilluns els Dracs Catalans van fer públic un comunicat, que podeu llegir aquí, on anuncien que han arribat a un acord amb la RFL per participar en l’edició 2019 de la Challenge Cup.

La RFL volia que els Dracs dipositessin 555.000 €uros per poder defensar el seu títol, recordeu que l’any passat van guanyar aquesta competició, sent el primer club no angles que ho feia.

La RFL al·legava que  volia cobrir  un possible dèficit per a una nova final que no s’ompliria a Wembley. Aquesta condició financera era inacceptable per al president  dels Dracs Bernard Guasch.

Ara el club català en aquest comunicat, assegura haver arribat a un acord, però ni el club ni la RFL volen desvetllar en que consisteix aquest acord.

El president Bernard Guasch diu en aquest comunicat que :Soc molt feliç d’oficialitzar la participació dels Dracs Catalans a aquesta prestigiosa competició. Després de setmanes de discussions franques i honrades amb Ralph Rimmer, hem aconseguit en efecte trobar un compromís amb la RFL. Aquesta solució, que acontenta tothom, permetrà als Dracs defensar el seu títol i  això és una real satisfacció

Us oferim en vídeo  un resum de la final de la Challenge Cup 2018, que van guanyar els catalans.