Avui dissabte a les 18h, els ‘Dragons Catalans’, rebran als Rhinos Leeds a l’estadi Gilbert Brutus. Un partit que els catalans, que ja no si juguen res, perquè no tenen cap possibilitat de jugar les semifinals de la Super League, volen tanmateix, guanyar, ja que des de la temporada 2012, no han aconseguit batre als Rhinos al Gilbert Brutus.

L’equip català continua amb les baixes de Vincent Duport, Michael Oldfield, Rémi Casty i de Fouad Yaha, lesionats, als que s’ha unit Thibaut Margalet, que està tocat en un genoll. A més a més, Ben Pomeroy i Louis Anderson estan suspesos. Ja fa molts.

Per banda seua, Stan Robin, que va entrar en el grup a darrera hora, el passat partit contra els Wigan Warriors per una indisposició de darrera hora d’Ian Henderson, continua en el grup dels 19 jugadors.

També entra en el grup, després de varies setmanes lesionat, el co-capità de l’equip Greg Mounis.

Així doncs el grup de 19 jugadors convocats està format per: 1 Morgan Escaré, 6 Todd Carney, 7 Scott Dureau, 8 Olivier Elima, 9 Ian Henderson, 11 Zeb Taia, 13 Greg Mounis,14 Thomas Bosc, 15 Jeff Lima, 16 Eloi Pelissier, 17 Elliott Whitehead, 18 Ben Garcia,21 Julian Bousquet, 23 Antoni Maria, 24 Jason Baitieri, 26 Stan Robin, 28 Tony Gigot, 30 Krisnan Inu
i 31 Jordan Sigismeau.

Com sempre, trobareu aquí les estadístiques dels enfrontaments entre els dos equips