Fa una setmana, la penya Sang i Or de l’Usap va ser víctima d’un robatori. El seu local va aparèixer amb degaradacions i tot el material  va ser destruït o havia  desaparegut.  Ara no  tenen més banderes, ni plats, bufandes, dessuadores i altres equipaments necessaris per a la vida d’una associació i per donar suport al seu equip.

Els responsables van llançar una cagnotte leetchi per  poder reconstruir aquesta penya que compta amb 190 adherents. Dilluns passat , als micros de France Bleu Roussillon, el jugador usapista  Jean-Bernard Pujol , va anunciar en nom de tots els jugadors, que ajudarien a la penya. ‘Aquesta notícia ens ha tocat a tots. Ens hem trobat avui i hem decidit fer una col·lecta. Recaptarem tots els fons aquesta setmana. Es important per a nosaltres ajudar aquesta penya.’  va dir en directe Jean-Bernard Pujol.

També un dels entrenadors, Gérald Bastide, que també estava present en aquesta emissió, va declarar:’ Tot l’staf l també participarà i donarem suport a aquesta penya a fons. L’afició és allà per donar-nos suport en els moments difícils a l’estadi i és normal que també hi siguem per donar-los suport quan es troben en dificultats’

Per la seua banda, la presidenta de la penya,  Muriel Sampé , quan va escoltar aquestes declaracions a France Bleu Roussillon va declarar: ‘L’anunci de J. B. (Jean-Bernard Pujol) a la ràdio ens va sorprendre i ens va commoure. Ens adonem que els jugadors, és preocupen pels  seus seguidors, cosa que no ens havíem adonat feia temps. Podrem gràcies  als jugadors, al personal, als penyes, als simpatitzants, a l’associació Usap, reconstruir la penya sang i Or. Gràcies a tots.

Si voleu ajudar-los , podeu fer un donatiu mitjançant la cagnotte leetchi.