Featured Video Play Icon

La Casa de la Generalitat a Perpinyà, en un comunicat a fer públiques les dades de quan s’efecturan els examens oficials de català de la Generalitata de Catalunya. Els candidats poden presentar-se a les proves de nivell A2, B1, B2 o C1 (de suficiència).

Les persones que vulguin obtenir un dels diplomes oficials de coneixement del català que atorga de la Generalitat de Catalunya han de formalitzar la inscripció a la Casa de la Generalitat a Perpinyà. Aquesta gestió es pot fer personalment o bé a través del professor en cas que se segueixi un curs per a adults. Les inscripcions estaran obertes del 28 de gener al 13 de febrer.

Els certificats de català de la Direcció de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya (el govern català) són títols oficials amb reconeixement interna-cional i validesa indefinida. Es basen en el Marc europeu comú de referència per a les llengües. Els exàmens consten d’una prova escrita i d’una prova oral.

A Perpinyà, els candidats poden presentar-se a les proves de nivell A2 (bàsic), B1 (elemental), B2 (intermedi) o C1 (suficiència). Els exàmens de cada nivell se celebren en dates diferents:

Nivell A2: Dissabte 1 de juny

Nivell B1: Dissabte 15 de juny

Nivell B2: Dissabte 4 de maig

Nivell C1: Dissabte 25 de maig

En el cas dels nivells A2, B1 i B2, la tarifa d’inscripció és de 22,05€. Pel nivell C1, el preu és de 53,05€.  El lloc on es faran les proves serà comunicat posteriorment a cada candidat inscrit.

Les persones que voldrien inscriure’s, però que no estan segures del seu nivell de llengua, poden contactar-nos per tal que puguem aconsellar-les després d’una breu entrevista.

Per més informació us podeu posar en contacte amb la  Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà.per Tel al 04 68 35 17 14, o per correu electrònic a l’adreça: casaperpinya@gencat.cat

També podeu consultar el calendari 2019 de les proves que s’efectuaran aquest any.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.