El passat 14 de maig, la gendarmeria va llançar una alerta sobre la desaparició de  Jean-Claude Dumont, un home de 71 anys amb problemes de salut així com una deficiència mental i que  no coneix ni la seva adreça, ni el seu número de telèfon.

Segons alguns testimonis, el dia de la seua desaparició va ser vist comprant cigarretes a Banyuls dels Aspres, però des de llavors, no se’n té cap notícia.

Malgrat tots els mitjans desplegats pels serveis de gendarmeria, així  com les recerques fetes sobre el conjunt del sector amb l’ajuda d’un gos Saint-Hubert i d’un helicòpter, el septuagenari continua  introbable. Un avís de recerques  va ser llançat, i sembla que un testimoniatge recent l’hauria vist a  Perpinyà.

D’uns 1,70  d’alçada, de cabell canosos, estaria vestit d’una jaqueta a quadres, un pantaló gris fosc, o potser d’un pijama.

Es demana a tota persona que l’hagi pogut veure o susceptible de donar informacions, contactar el més aviat possible, amb la brigada de gendarmeria del Voló al 04 68 83 15 15.